''Partizan jedan od najboljih evropskih timova, vodi ga najtrofejniji trener u istoriji''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.01.2023.
21:15
Izvor: Sportske.net

Slatkorečivi trener MZT-a pred duel sa Partizanom.

Beta/ABA liga/Karpos Sokoli/Igor Panevski
Beta/ABA liga/Karpos Sokoli/Igor Panevski

Povezane vesti

Trener košarkaša MZT Skoplje Dragan Nikolić ocenio je danas da njegov tim u predstojećem meču AdmiralBet ABA lige sa Partizanom čeka izuzetno težak duel protiv, kako je naveo, jedne od najboljih evropskih ekipa, koju predvodi najtrofejniji trener u istoriji.

"Igramo protiv još jednog evroligaša, koji je ove sezone neporažen kod kuće u AdmiralBet ABA ligi i koji, kao i naš prethodni rival, ima ozbiljne ambicije da uđe u plej-of Evrolige i osvoji titulu u regionu", rekao je Nikolić, preneo je portal Gol.mk.

On je naveo da je Partizanova forma u usponu, što se najbolje videlo u poslednjih nekoliko mečeva na domaćem terenu protiv Cibone, Zadra i Monaka, koje su crno-beli ubedljivo dobili.

"Prema ovome, jasno je da nas očekuje još jedan izuzetno težak duel protiv jedne od najboljih evropskih ekipa koju predvodi najtrofejniji trener u istoriji. Proteklu nedelju smo iskoristili da dobro treniramo, a pojačali smo se Keandreom Kukom i Abdulom-Malikom Abuom, za koje verujem da će se dobro uklopiti i doprineti postizanju zajedničkog cilja, a to je opstanak u AdmiralBet ABA ligi", istakao je tener MZT.

Makedonski šampion MZT Skoplje u ponedeljak gostuje Partizanu u Beogradu u utakmici 15. kola ABA lige, koja počinje u 18 časova.

Crno-beli su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa 12 pobeda i dva poraza, dok je MZT poslednji skorom 2/12.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke