Partizan jedva ima igrača da sastavi petorku uoči početka KLS!

Autor: Nemanja Janošev
petak 21.05.2021.
16:45
Izvor: Sportske.net

Problemi se nižu za crno-bele.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan u velikim je problemima sa povređenim igračima, usled čega je otkazan drugi pripremni meč protiv Borca iz Čačka.

Nešto raniji završetak sezone nego na šta su navikli svoje navijače, Partizan je rešio da iskoristi kako bi se što bolje pripremili za borbu u Košarkaškoj ligi Srbije, gde žele da vrate trofej u svoje vitrine.

Međutim, za sada ne ide sve kao "podmazano" u redovima crno-belih. Problemi sa povredama je ono sa čime se suočava trener Aleksandar Matović i kako javlja Telegraf, on trenutno na raspolaganju ima svega sedmoricu košarkaša!

Tako su u stručnom štabu trenutno fokusirani na osposobljavanje povređenih igrača među kojima su: Erik Mika, Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz, Rašon Tomas, Vil Mozli i mlađani Đorđije Jovanović koji je na treningu doživeo frakturu prsta na ruci.

Partizan je pre nekoliko dana dobio novog igrača. U pitanju je talentovani Aleksa Stepanović koji je stigao na probu iz užičke Slobode i mogao bi da bude bačen "u vatru" ukoliko se u narednih šest dana situacija drastično ne popravi.

Start KLS je zakazan za 27. maj, ali postoji mogućnost da se on odloži za dva dana ukoliko se šampion ABA lige do tada ne reši. Podsećamo, Crvena zvezda vodi sa 2:0 u seriji protiv Budućnosti i u Podgorici će s jednim brejkom doći do krune Jadranske lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke