Partizan još uvek daleko od maksimuma?

Autor: Beta Beta
nedelja 11.01.2015.
22:38
Izvor: Beta

To je ocena najboljeg igrača Partizana u dosadašnjem toku sezone, Milana Mačvana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Milan Mačvan rekao je danas da se vidi poboljšanje u njegovoj ekipi, ali da igra još nije na vrhuncu, kao i da crno-bele u narednom periodu očekuju važne utakmice u Jadranskoj ligi.

"Poslednjih par nedelja bilo je veoma dobro za nas, naša forma se poboljšavala iz nedelje u nedelju i to nas sada čini srećnim. Mi smo četvrti na tabeli, ali imamo još utakmica da odigramo do kraja i ništa još nije gotovo", rekao je Mačvan za svoj sajt.

Partizan je sinoć pobedio Olimpiju sa 81:74, u utakmici 17. kola Jadranske lige i ostvario četvrtu uzastopnu pobedu. Crno-beli sa 10 pobeda i sedam poraza na tabeli zauzimaju četvrto mesto, koje vodi u plej-of.

"Napravili smo poboljšanja u timu, ali smo i dalje daleko od vrhunca naše igre. Najveći razlog su povrede u proteklom periodu, ali čak i uz tu situaciju ostali smo pozitivni i verujemo u našu hemiju", rekao je Mačvan.

"U narednih par nedelja imaćemo tri-četiri važne utakmice i probaćemo da pobedimo u svakoj pre Kupa, koji će uslediti u februaru. Ali, do tada imamo da obavimo veoma bitan posao", rekao je Mačvan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali samo vi sektasi
Sunday, 11.01.2015
23:40

Naravno da je daleko, samo plejmejker ce nam doneti 30-40% boljitka u igri, hocemo Kup!

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Monday, 12.01.2015
02:28

Ma uzmite kup mi cemo ostali i vuk sit i ovce na broju :D

avatar
Ali samo vi sektasi
Monday, 12.01.2015
18:14

Sve cemo mi uzeti, nema tu mesta licitaciji i cenjkanju:-D

avatar
stevan98
Monday, 12.01.2015
10:25

Sve je to super sto mi pričamo, pley ovo, pley ono, a pleya i dalje nema. A ljudi ne može on odmah da igra na nivou treba da se uigra. Koliko dugo pričaju da dolazi pley a njega nema. nAli znam kad bude trebalo da će mo biti pravi. NAPRED PARTIZAN