"Partizan tu jednu loptu nije okrenuo na svoju stranu, Željko je najbolji trener"

Autor: Mladen Heleta
petak 12.04.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net

Milenko Tepić komentarisao Patizanovu evroligašku sezonu.

S. Sandić
S. Sandić

Povezane vesti

Košarkaški veterani Partizana savladali su veteransku sekciju Valensije rezultatom 86:72 u "Beogradskoj areni", u meču koji je u čast nedavno preminulog Dejana Milojevića odigran kao uvertira evroligaškog duela između ova dva tima, koji je upravo počeo.

Ni Partizan, a ni Valensija ne mogu do plej-ina, a bivši igrač crno-belih Milenko Tepić, koji je večeras igrao za veterane Partizana, za Sportal je prokomentarisao učinak ekipe Željka Obradovića u Evroligi, koji je dosta lošiji nego prošle sezone, kada je beogradski tim zaustavljen na korak od fajnal-fora.

"To je za dublju analizu. Bilo je nekoliko nesrećnih i nespretnih poraza u završnicama. U ovakvim takmičenjima sezona se svede na jednu loptu, a nažalost Partizan u ovoj evroligaškoj sezoni nije okrenuo tu loptu na svoju stranu. Verujem da su sreća i nijanse odlučivale da Partizan ove godine ne bude na mestu na ko je bio prošle", kazao je Tepić, koji je upitan i o Željku Obradoviću, koji bi trebalo da potpiše novi dvogodišnji ugovor sa klubom.

"Željko je najbolji trener. Njega imati na klupi je uvek prednost", završio je Tepić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke