Partizan ne igra u subotu! Željko posle poraza: ''Sve mogu da razumem, ali ovo...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.01.2022.
19:42
Izvor: Sportske.net

Imaće crno-beli više vremena da analiziraju večerašnji poraz.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Samo dva dana posle sjajne igre i ubedljive pobede nad Hamburgom u Evrokupu, Partizan je večeras razočarao svoje navijače igrom protiv oslabljene Mege i porazom od 93:90 u ''Pioniru''.

Posle meča, trener Partizana Željko Obradović je imao zamerke pre svega na igru u odbrani, ali i na odnos prema igri kod nekih svojih igrača.

''Prvo želim da čestitam ekipi Mege na zasluženoj pobedi. Imali smo šansu na kraju, ali valjda je moralo ovako da se završi. Najavio sam da će mladi igrači Mege igrati sa velikim motivom, tako je i bilo. Mi nismo imali energiju od pre dva dana. Za neke igrače je logično posle potrošnje koji su imali, ali za neke baš i nije.

Ako već govorimo o mladosti igrača Mege, onda treba da se osvrnemo i na mladost u našoj ekipi.

Problem je da oni ne mogu sebe da motivišu da odigraju utakmicu na najbolji mogući način. Sve mogu da razumem, ali da protivnički igrači imaju veliku želju od mojih igrača, to već ne mogu.

Radile su se nerezonske svari u napadu, a uvek se neko drugi čeka u odbrani, ne znam ko se čeka. Primiti 55 poena u prvom poluvremenu je neverovatan broj, ali ponavljam, sve zasluge idu igračima Mege'', izjavio je Obradović.

Na 30 sekundi pre kraja Smailagiću je bio dosuđen prekršaj u napadu, na šta su crno-beli protestovali, ali trener Partizana nije želeo da se posle meča bavi tim detaljem.

Ono što je takođe zvanično saopšteno je da u subotu neće biti utakmice sa Cibonom u okviru 17. kola AdmiralBet ABA lige, zbog koronavirusa među igračima zagrebačkog tima.

Novi termin će naknadno biti određen.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke