Partizan opet o Naneliju: ''Ma, kakvih 600.000 evra, u pitanju je 105% bruto zarade''

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.08.2024.
08:42
Izvor: Sportske.net

Crno-beli odgovorili na najnovije informacije koje su se pojavile u medijima.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Nema mira na relaciji Džejms Naneli - Partizan. Amerikanac je razočaran zbog načina na koji je Partizan okončao saradnju sa njim, a sve je to posledica Nanelijeve tuče sa Stefanom Lazarevićem u finalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Naneli se prethodnih dana oglašavao na društvenim mrežama, reagujući na izjave predsednika Partizana Ostoje Mijailovića, a sada je, izgleda, odlučio da ''presavije tabak''.

''Sportklub'' je sinoć preneo svoja saznanja da je iskusni košarkaš tužio crno-bele, potražujući 600.000 dolara zbog ''narušavanja poslovnog imidža'', a uz to i još 110.000 na ime dugovanja po ugovorenim obavezama.

Nije se dugo čekalo na novu reakciju Partizana koji je uputio odgovor ''Sportklubu'' i demantovao pomenutu informaciju.

''Džejms potražuje iznos za koji je kažnjen po disciplinskom pravilniku za niz prekršaja koji je napravio. Taj disciplinski pravilnik je i sam igrač potpisao. U pitanju je 105% bruto mesečne plate, to jest ni 10% od navedene cifre u vesti koja je objavljena.

Nikakvih 600.000 evra i slične senzacionalističke stvari nisu u pitanju i postavlja se pitanje dobre namere autora vesti i njenog izvora. Klub ne podržava nikakve fizičke sukobe njegovih igrača, čak ni kada sebi dozvole da budu isprovocirani na tuču dva dana nakon relativno neprimetnog ekscesa na terenu'', poručili su iz Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke