Partizan oprezniji nego ikada, Obradović pred Megu upozorava: "Svi se sećamo te utakmice..."

Autor: Ivan Cvetković
subota 29.10.2022.
18:20
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana igraju u nedelju od 21 čas u Beogradskoj areni protiv Mege, utakmicu petog kola AdmiralBet ABA lige.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da njegova ekipa mora najozbiljnije da se pripremi za predstojeću utakmicu u AdmiralBet ABA ligi protiv Mege kako bi pobedila.

"Sećamo se svi te utakmice koja je došla odmah nakon važne utakmice u Evrokupu. Naravno da moramo da se pripremimo najozbiljnije. Uradili smo skauting svega onoga što je Mega do sada igrala i bez obzira što nemaju do sada nijednu pobedu, to je tim sastavljen od mladih igrača koji imaju veliku volju, želju i ambiciju. Oni će sigurno ući u meč na taj način, tako da mi moramo da uradimo sve kako bismo se pripremili da dobro udjemo u utakmicu na našem terenu i da pobedimo", rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u nedelju od 21 čas u Beogradskoj areni protiv Mege, utakmicu petog kola AdmiralBet ABA lige.

Mega je prošle sezone pobedila Partizan i zbog toga je oprezan košarkaš "crno-belih" Uroš Trifunović.

"Isto je kao i prošle godine kada smo igrali protiv Hamburga važnu utakmicu u Evrokupu, a potom izgubili u AdmiralBet ABA ligi. To ne smemo da dopustimo ove godine. Mega nema nijednu pobedu do sada, ali oni su mlada ekipa koja dobro igra, vođena dobrim trenerom Baraćom. Imaćemo još dva skautinga do utakmice, cilj nam je da budemo što agresivniji u odbrani kao protiv Žalgirisa, da delimo loptu u napadu i da odbranimo domaći teren", naveo je Trifunović.

U prve četiri utakmice Partizan je ostvario sve četiri pobede, a Mega je pretrpela četiri poraza.

Nedeljna utakmica imaće i humanitarni karakter, pošto će Partizan pružiti podršku borbi protiv raka dojke. Košarkaši Partizana će igrati u crno-roze dresovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke