''Partizan pokazao koliko je veliki u Evroligi. Sa ovog mesta želim da pošaljem poruku svima...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.12.2022.
23:04
Izvor: Sportske.net

Crno-beli večeras organizovali koktel na kom su predstavili kalendar za 2023, ali i modnu liniju.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Tom prilikom se prisutnima obratio predsednik kluba Ostoja Mijailović, koji se najpre osvrnuo na ono što je ostvareno u godini na izmaku, ali i na nedavnu seriju lošijih rezultata.

''Po čemu pamtimo 2022. godinu? Najznačajnija stvar koja se desila jeste što smo posle devet godina zaigrali Evroligu i ovom prilikom želim da se zahvalim, pre svega, našim navijačima koji su nam dali ogromnu podršku kupovinom sezonskih karata, gde smo uspeli da oborimo sve rekorde Evrolige.

Imali smo tu situaciju, poslednjih mesec dana, da ih nazovemo serijom loših rezultata, bez obzira na celokupnu borbu Željka i igrača. Pokazali smo celoj Evropi da nismo navijači rezultata, već navijači Partizana. Da smo davali podršku ekipi bez obzira što smo imali situaciju gde smo nesrećno gubili utakmice. E po tome se razlikujemo od ostalih. Mi i kada gubimo, ima nas isto kao i kada pobeđujemo'', naglasio je Mijailović.

Šta navijači Partizana mogu da očekuju u sledećoj godini?

''Partizan je pokazao koliko je veliki u Evroligi i sa ovog mesta želim da pošaljem poruku svima da, bez obzira na sve napade koje imamo sa raznoraznih strana, da smo jedinstveni i da ćemo se boriti najjače što možemo da Partizan ostvari rezultate ove sezone. Naš glavni cilj je da napravimo kontinuitet igranja u Evroligi. Igračima i Željku želim dobro zdravlje, da nastavimo da se borimo za naš Partizan, da se zahvalim našim sponzorima i svima što nam dajte snažnu podršku'', zaključio je Mijailović.

Inače, košarkaši Partizana Aleksa Avramović i Danilo Anđušić oprobali su se i u ulozi manekena i promovisali novu liniju odeće pod nazivom ''KKP Power'' i koja će moći da se kupi i Partizanovom šopu.

A kada je u pitanju kalendar za narednu godinu, dizajniran je kao svojevrsni vremeplov, uz podsećanje na najznačajnije rezultate crno-belih na evropskoj sceni.

-

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

-

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

-

Miroslav Todorovic/Starsport

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke