Partizan pozvao, članska karta za velike pogodnosti!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.11.2022.
19:24
Izvor: Sportske.net

Članarina Partizana bi mogla višestruko da se isplati navijačima ovog kluba.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

KK Partizan je pozvao svoje navijače da se učlane i da na taj način ostvare mnogobrojne pogodnosti u narednoj godini. 

Bogat je "lojalti" program, a u klubu su najavili da će se dalje širiti. 

Članarina će trajati tokom jedne kalendarske godine, a najveću pogodnost bi navijači mogli da dobiju u slučaju kupovine sezonskih karata za narednu sezonu. 

Predviđena su i četiri programa, a to su:

Dete Partizana - 1.000 dinara (Idealan poklon i prilika da vaše mališane uvedete u crno-belu porodicu. Ova kategorija važi za decu do 16 godina)

Standard - 3.000 dinara (Popusti u okviru loyalty programa, 10% popusta na sezonsku kartu uz uslov da ste vlasnik sezonske karte za 2022/23) 

Gold - 6.000 dinara (Popusti u okviru loyalty programa, 10% popusta na sezonsku kartu bez uslova, 5% popusta za dete na letnjem kampu KK Partizan)

Platinum - 60.000 dinara, ograničena serija na 300 članova (Popusti u okviru loyalty programa, 10% popusta na sezonsku kartu bez uslova, pravo preče kupovine sezonske karte, 10% popusta na putovanja čarter letovima na gostujuće utakmice u organizaciji Kluba, 10% popusta za dete na letnjem kampu KK Partizan).

Ogroman je broj kompanija koje su ostvarile popust za članove kluba u okviru "lojalti" programa, između ostalih, i AdmiralBet će imati obezbeđen "Freebet", o čemu će takođe biti reči. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke