Partizan pronašao centra!

Autor: Nikola Miloradović
subota 28.07.2018.
14:28
Izvor: Sportske.net, basketballsphere.com

Potraga za "peticom" je po svemu sudeći uspešno okončana.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Dobro se pojačao Partizan ovog leta, u redove "crno-belih" stigli su Rade Zagorac, slovenački reprezentativac Aleksej Nikolić i taletnovani plemejker iz SAD Markus Pejdž.

Sada je prioritet angažovanje novog centra, želje su bili Uroš Luković i Bogdan Radosavljević, bivši igrač Partizana je odlučio da ostane u Mornaru, dok je Jagodinac sa nemačkim pasošem potpisao za Ludvisburg.

Tako se potraga nastavila, a kako prenosi "Basketball sphere" izgleda da je i okončana.

Naime, novi centar "crno-belih" uskoro bi trebalo da postane bivši košarkaš univerziteta Sent Meris, australijski internacionalac Džok Lendejl.

Ovaj momak ima 23 godine, visok je 211cm, a tokom NBA Letnje lige igrao je za Atlanta Hokse i prosečno je beležio pet poena, 5,8 skokova i jednu asistenciju po nastupu. Odigrao je devet mečeva, prosečno je na terenu provodio 18,3 minuta, u šest navrata je bio starter.

Minule sezone proglašen je za najboljeg igrača konferencije Zapadne obale, a dva puta je bio u najboljoj petorci ove konferencije.

Partizan je u završnim pregovorima sa mladim Australijancem, a Lendejl će tako postati treći australijski centar koji je nosio "crno-beli" dres, nakon Nejtana Džavaja i Aleksa Marića.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke