Partizan sad čeka Bokanov potez!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.05.2021.
21:01
Izvor: Telegraf

Šta bi bilo da se i Partizanova filijala plasirala u ABA ligu?

Pedja Milosavljevic/Starsport.rs©

Povezane vesti

Večeras smo dobili kompletan spisak učesnika ABA lige za narednu sezonu, Split je uspeo da u baražu obezbedi opstanak, a prethodno je novi član elitnog društva postao podgorički Studentski centar, inače razvojni tim Budućnosti.

S obzirom da sličnu saradnju imaju i Zvezda i FMP, u ABA ligi sada praktično imamo dve filijale, a u perspektivi je moguća i treća, ukoliko se Partizanova filijala Mladost iz Zemuna plasira u ovo takmičenje.

Međutim, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović je u razgovoru za ''Telegraf'' odbacio mogućnost da i crno-beli imaju svoju filijalu u ABA ligi, a s tim u vezi je uputio i poruku Podgoričanima, očekujući da se i Budućnost distancira od Studentskog centra.

''Na prvom mestu, Partizan se jasno zalaže za to da jedna uprava ne može imati pod svojom kontrolom ili u partnerskom odnosu dva kluba u istom rangu takmičenja. Primera radi, da se Mladost iz Zemuna plasirala u ABA 1 ligu, što im od srca želimo, mi bismo okončali naš ugovor o saradnji. Isto to očekujem od Budućnosti. Od naredne sezone da im Studentski centar više ne bude partner, nego rival'', izjavio je Mijailović.

Naravno, prokomentarisao je i odnos Crvene zvezde sa FMP-om.

''Kada je u pitanju naš gradski rival i njihov odnos sa FMP-om, tu se takođe zalažemo da se situacija do kraja raščisti. Oni su jednim delom neke stvari otklonili, kada je sa mesta predsednika FMP-a, smenjen Zoran Tošković, advokat našeg gradskog rivala i čovek koji je u rodbinskoj vezi sa porodicom Čović. Ipak, tu kompletna situacija mora da se do kraja istera i razrešenje tog problema ćemo tražiti pred jedinom institucijom koja je za to dovoljno kompetentna, a to je CAS u Lozani'', upozorava predsednik Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.