Partizan se muči sa Karpošem, ko je zaslužio pohvale?

Autor: Darko Mitrović
subota 07.01.2017.
21:42
Izvor: Sportske.net

Crno-beli za sada drže stvari pod kontrolom protiv Karpoša. Kapiten u glavnoj ulozi, a evo koga još hvale navijači crno-belih posle prvog poluvremena.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je i večeras značajno oslabljen, trener Džikić ne može da računa na Ratkovicu, Marinkovića, Robinsona i već dugo odsutnog Majstorovića, ali su tokom prvog poluvremena crno-beli uglavnom imali pod kontrolom dešavanja na terenu.

Partizan je konstantno bio u blagoj prednosti, koja posle 20 minuta igre iznosi ''plus tri'' - 34:31.

Najzaslužniji za ovo vođstvo crno-belih je kapiten Veličković sa 10 poena, a prate ga Birčević i Hečer sa po sedam.

Uz njih, u pojedinim momentima zablistao je i Adin Vrabac, koga neki od navijača Partizana vide i kao ''lidera crno-belih u budućnosti''.



-- -- -- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nebitan_Lik
Saturday, 07.01.2017
22:50

Samo imaju srece sto je ABA slabija od KLS-a i to je to. Trener prodavac magle, nemaju krstenu akciju sem da sutiraju trojke do neiznemoglosti. I to je to

avatar
Dado35
Saturday, 07.01.2017
23:06

Krivo ti je 😂😂😂😂😂vi da imate ovakav tim vi bi se za opstanak borili.Ponadali ste se na pocetku sezone,da čemo se boriti za opstanak.Cibona još uvek čeka zahvalnicu sto vam je mesto ustupila tako da pssssss.Ne zaboravi da ste ispali iz aba 2011 zato sada navijas za nikad čuo klubčić

avatar
Pic.usti zamugljao!
Sunday, 08.01.2017
13:57

Pa cekaj..Ako su ispali iz aba lige 2011 kako su sledece sezone igrali to takmicenje i gde je nestao fmp te godine koji je izborio aba ligu kroz nase prvenstvo?!nKoliko ja znam,zvezda te godine nije ni izborila aba ligu kroz nase prvenstvo..nHoces da kazes da zvezda ni jedan plasman nije izborila na terenu?!nPrvo pravo da igra aba ligu,pa odustajanje igokee,pa odustajanje cibone,pa..

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 07.01.2017
23:46

Ako se ne varam prodavac magle ju je prodao upravniku fabrike ;)