Partizan se ne predaje, Pejdžova motivaciona poruka pred derbi!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.03.2021.
20:35
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

Ni serija poraza, ni ispadanje iz Evrokupa nisu demoralisali Partizanovog beka.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Posle neuspeha u pokušaju da se domognu plasmana u četvrtfinale Evrokupa, košarkaše Partizana u nedelju očekuje najteži ispit u ABA ligi ove sezone.

Crno-beli će u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' gostovati Crvenoj zvezdi koja je juče prekinula svoju seriju poraza u Evroligi i koja se bori za što bolju poziciju pred plej-of ABA lige, dok je Partizan odavno izgubio šanse za plasman u završnicu takmičenja u regionalnoj ligi.

Ipak, to ne znači da će Partizan ući u derbi demoralisan, što se može zaključiti i iz izjave Markusa Pejdža za klupsku televiziju. Imaće crno-beli dosta motiva u derbiju, a Pejdž je sve objasnio.

''Očekuje nas derbi. Iza nas su težak poraz i eliminacija u Evrokupu. Dobro je što igramo protiv Crvene zvezde, svi će biti spremni da se okrenu tom meču. Uzbuđeni smo iako nema navijača. Igramo za čast. Želimo da se popravimo, da budemo bolji. Igramo za Acu. On je odličan lider. Posle dve sezone ovde sa njim ovde, uradiću sve da mu pomognem. Tako se ceo tim  oseća'', naglasio je Pejdž.

Šta će Partizanu biti najveći problem u derbiju?

''Oni su dobar tim, dobili su Himki, u dobroj su formi i očekujemo pravi rat. Moramo da nađemo način da izađemo na kraj sa njihovom fizičkom prednošću'', zaključio je Pejdž.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke