Partizan se oglasio pred revanš sa Zvezdom, važna poruka navijačima!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 04.06.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Partizan će u okviru drugog meča finalne serije AdmiralBet Superlige Srbije biti domaćin Crvenoj zvezdi posle proaza u prvom meču.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

"Crno-beli" su se tim povodom oglasili saopštenjem i pozivom upućenim navijačima da navijaju bez ubacivanja predmeta u teren i vređanja.

"U sredu, 5. juna, 'crno-beli' igraju poslednji meč pred svojim navijačima u sezoni 2023-24. U Beogradskoj areni, Partizan dočekuje Crvenu zvezdu od 20 časova, u drugoj utakmici finala plej-ofa AdmiralBet Superlige Srbije.

Trenutni rezultat je 1:0 u korist rivala, a titulu prvaka Srbije osvojiće tim koji prvi zabeleži dve pobede.

Sutrašnja utakmica, prilika je da pod svodovima Beogradske arene ekipa Partizana izbori 'majstoricu' i tako za subotu zakaže finalnih 40 minuta borbe za titulu! KK Partizan poziva navijače da još jednom ispune Beogradsku arenu i pomognu svom timu.

Glasna podrška, bez ubacivanja predmeta u teren i vređanja bilo koga!

Ulazi u dvoranu, biće otvoreni od 18 časova, a Klub poziva navijače da zbog pojačanih bezbednosnih mera, dođu na utakmicu ranije.

U sezoni na izmaku, neke zajedničke želje nisu ostvarene, ali Partizan nikada ne odustaje! Hajde da zajedno izborimo pobedu i vratimo plej-of seriju u 'Pionir'. Korak po korak, poen po poen, do konačnog preokreta i trofeja!

Budi uz Partizan!", stoji u saopštenju kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke