Partizan se silovito osvetio Krki!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.04.2021.
22:43
Izvor: Sportske.net

Veoma dobro izdanje.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Nova pobeda Partizana u okviru ABA lige, treća uzastopna, ovoga puta su imali veoma lak zadatak protiv Krke - 91:67.

Partizan je imao muke sa šutem za tri poena u prvom poluvremenu, za razliku od Krke koja je pogodila osam trojki (od toga sedam u drugoj četvrtini). Ipak, ni to nije sprečilo crno-bele da naprave dobru zalihu pre odlaska na veliki odmor. 

Partizan je dobro otvorio utakmicu, poveo je sa 8:0, ali su gosti lagano snižavali rezultat sve do 21:21 kada smo videli prvo izjednačenje. 

Ipak, nakon toga nova serija crno-belih, Tomas je bio sjajan, imao i fantastično zakucavanje, sve je nakon toga išlo glatko po Partizan. Bilo je i +14, ali je Krka samo zahvaljujući neverovatnom šutu za tri poena (bilo je tu i šuteva sa 8 metara) smanjila zaostatak na podnošljivih 8 razlike na poluvremenu. 

Nastavak je doveo do još bolje igre Partizana, konačno su pogađali i za tri poena, Jaramaz je pogodio svoju drugu za 50:38, jednu je pogodio Perkins, onda i Trifunović dve za ogromnih 72:53 na ulasku u poslednju deonicu. 

I bilo je pitanje koliko će visok rezultat biti u korist Partizana kada crno-beli budu počeli da pogađaju trojke. 

Nastavio je Trifunović da rešeta, pogodio je novu trojku za +22, praktično je sve bilo gotovo. Na kraju i akrobacije, naravno, u režiji Vila Mozlija, lagano je Partizan priveo utakmicu kraju. Možda i najveća akrobacija je bila šut za tri poena Nikole Jankovića, doduše, neuspešan. 

Tomas 17 poena, Perkins 12, Jaramaz takođe, Janković i Trifunović po 11. Škifić 13, koliko je imao i Kamfor. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke