Partizan se zahvalio Džejlinu, šta kažu navijači?

Autor: Nemanja Janošev
subota 13.07.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Zahvalnica Džejlinu.

AdmiralBet ABA liga
AdmiralBet ABA liga

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan uputio je zahvalnicu DžejlInu Smitu za pruženo u crno-belom dresu budući da će hrvatski reprezentativac karijeru nastaviti u Bašakšehiru.

Verovali su navijači Partizana da bi DžejlIn Smit, ponajbolji igrač ekipe u završnici sezone, mogao da ostane deo tima tokom narednih godinu dana, ali to neće biti slučaj. Tako su u Partizanu trenutno ostali još samo Balša Koprivica, Aleksa Avramović, Uroš Trifunović, Ognjen Jaramaz i Bruno Kaboklo od igrača iz minule kampanje. Očekuje se da će svi oni, izuzev Koprivice i eventualno Kabokla kojeg klub želi da zadrži, otići.

Ozvaničeni su dolasci Vanje Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikine, ali navijači Partizana nisu impresionirani time što se ne znaju imena koja će nastupati za klub u narednoj takmičarskoj godini. 

"Džejlin Smit će karijeru nastaviti u drugom klubu. Nakon što je tokom sezone za nama pojačao redove crno-belih, iskusni plejmejker neće produžiti svoj boravak u Partizanu. Partizan želi Džejlinu puno sreće i uspeha u nastavku karijere", navodi se u objavi kluba

Istu su komentarisali brojni navijači negodujući što još uvek nema ozvaničenja dolazaka igrača kao što su Sterling Braun, Brendon Dejvis, Isak Bonga...  Oni se povezuju sa Partizanom i prema našim saznanjima uskoro bi trebalo da pojačaju tim iz Humske.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijaci
Saturday, 13.07.2024
22:51

KAD CE GLAVNI , STA SE CEKA !

avatar
Zoran pfc
Saturday, 13.07.2024
20:24

Molim te boze samo Koprivica da ostane jos 100 god.jer bez njega nema ni Partizana.Gotivio sam Zeljka ali posle ove farse sa onim tatinim sinom mnogo sam promenio misljenje,cuj Ledej nije a balvan jeste potreban da jos godonu gricka nase pare za celih 5 utakmica koje odigra.ONO STO TAJ PANJ IGRA MOZE SVAKO U OVOJ ZELJI.SRAMOTA BRE SRAMOTA.