Partizan spremio novi ugovor Smailagiću, šta je sa Nanelijem?

Autor: Mladen Heleta
utorak 11.06.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

Rekonstrukcija je krenula.

2024 Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©
2024 Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Iza Košarkaškog kluba je teška i mučna sezona, sada se čeka odluka o tome da li će crno-beli sledeće sezone igrati Evroligu, sve ide ka tome da hoće, a sportski sektor polako kreće u sklapanje rostera koji će doživeti ozbiljnu rekonstrukciju.

Sada je fokus na obnovi ugovora sa pojedinim igračima, a jedan od njih je i srpski centar Alen Smailagić. "Mozzart sport" prenosi da Partizan želi pronađe zajednički jezik sa njim i da on potpiše novi ugovor, uprkos problemima sa povredama prošle sezone. Trener Željko Obradović navodno vidi Smailagića kao važnog igrača za narednu sezonu.

Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski su završili sa crno-belima, dok se čekaju razgovori sa Anđušićem, Trifunovićem, Džejlinom Smitom i Nanelijem. Isti izvor navodi i da kontakti sa Nanelijem oko novog ugovora još nisu uspostavljeni.

Kevin Panter i Zek Ledej imaju ugovore, ali su i pored toga na meti drugih klubova. Sinoć se pojavila vest da će Panter u Makabi, što je on demantovao, dok je status Alekse Avramovića i Balše Koprivice još uvek neizvestan.

Bruno Kaboklo i Mateuš Ponitka bi navodno trebalo da budu tu i sledeće sezone.

Dolasci Vanje Marinkovića i Arijana Lakića su već dogovoreni. Zvanične informacije iz kluba očekuju se početkom naredne nedelje. 

Naravno, čekaju se i ona najveća i najskuplja pojačanja, a ko će to biti, ostaje da se vidi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke