Partizan traži brejk u Valensiji, čeka vas veliki AdmiralBet specijal!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 19.01.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Kao i obično ponuda koje nema na drugim kladionicama!

Povezane vesti

Partizan večeras gostuje u Valensiji, velika provera za crno-bele, ali i prilika da povećaju šanse za plasman u top 8. Poraz u Areni od Levantinaca je verovatno najslabija partija crno-belih ove sezone kod kuće i neuspeh koji peče. Ali, to je bilo i otrežnjenje za najgledaniji tim Evrolige koji se prenuo i vezao nekoliko pobeda.

Baskoniji su se osvetili, hoće li i Valensiji, kvota na AdmiralBet na pobedu Partizana je primamljiva, 2.07.

AdmiralBet kao i uvek nudi veoma atraktivan specijal na ovaj meč.

Standardna opklada da Panter, Egzum i LeDej daju 50+ poena plaća 15, a Lesorov čuveni "dabl-dabl" 15+ poena, i 12+ skokova je 18.

Panter, Egzum i Ledej su dali polovinu, 25 poena protiv Baskonije, ali su neki drugi igrači, pre svega odlični Trifunović i Papapetru preuzeli bitne role. Što se tiče Lesora, najbolji skakač Evrolige je čak šest puta ove sezone imao dvocifren broj skokova, vrteo se oko desetak, kvota večeras je ponovimo sjajnih 18.

Možete da se kladite i na Panterovih 20+ poena, 5+ asistencija, kvota je 20kapiten u najboljem izdanju je itekako potreban Partizanu da bi večeras odneli bodove iz Valensije.

On je Valensiji u prvom meču ubacio 19 poena imao 3 asistencije, ali je tada bio u mnogo slabijoj formi nego u poslednje vreme.

Kao i uvek, na AdmiralBet možete i da se kladite na POENE IGRAČA, ali i 25+, košarkaše koji će postići 25 i više poena. Listu možete da vidite OVDE, kvote su primamljive.

Srećno!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak