Partizan u očajnoj formi, a raspored sve teži!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.03.2021.
13:55
Izvor: Sportske.net

Gde bi Partizan mogao da prekine seriju poraza?

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Agonija Partizana nastavlja se iz utakmice u utakmicu. Verovalo se da bi serija poraza mogla da se prekine protiv Trenta ili Cibone, ali se ni to nije dogodilo, pa sada crno-beli ne samo što su dodatno uzdrmani, nego ih sada čeka i mnogo teži raspored utakmica!

Naredni meč Partizan igra 10. marta protiv Metropolitansa u Ljubljani, u odlučujućoj borbi za plasman u četvrtfinale Evrokupa.

Samo četiri dana kasnije, crno-beli će u goste najvećem rivalu, Crvenoj zvezdi u ABA ligi, a da sve bude još teže po Partizan, šest dana posle Zvezde igraće sa još jednim od favorita za titulu u ABA ligi, Mornarom iz Bara.

Ni sledeći protivnik nije nimalo lak, biće to odlična ekipa Mega Sokerbeta, a onda sledi susret sa Krkom u Beogradu. Sećate se da je Partizan od Krke izgubio u Novom Mestu sa 19 poena razlike, pa je ovo samo na prvi pogled nešto lakša utakmica. Do kraja takmičenja u ABA ligi, Partizan će dočekati i Split, koga je poslednjeg pobedio u januaru, a tek treba da se zakaže i odloženi meč sa FMP-om...

Da li bi pomogla neka nova šok-terapija? Ona na početku sezone, kada je umesto Vlada Šćepanovića doveden Sašo Filipovski, nije donela rezultat...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke