Partizan u petoj brzini - stiže drugi zvezdaš, a treći se čeka?

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 04.07.2021.
13:17
Izvor: Sportske.net

Veliko pojačanje.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Iskusni košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica navodno je dogovorio dolazak u Partizan u koji stiže kako slobodna igrač nakon rastanka sa Majamijem.

Ovu informaciju nezvanično je preneo Hot Sport, koji je obelodanio da se iskusnog košarkašu sprema dvogodišnji ugovor sa platom od neverovatnih pet miliona evra.

Isti izvor dodaje da je Bjelica prethodno odbio ponudu tešku tri miliona evra od bivšeg kluba Crvene zvezde budući da su mu crno-beli ponudili dva miliona više, te da je u ovom slučaju preovladao finansijski motiv.

Nema sumnje da je transferu kumovao i novi trener Partizana Željko Obradović, koji je dve godine sarađivao sa Bjelicom u Fenerbahčeu.

Nemanja Bjelica je ovog leta nakon epizode u Majamiju postao slobodan igrač, a u NBA ligi je nastupao još za Minesotu i Sakramento. U najjaču ligu sveta otišao je iz Fenerbahčea nakon što je 2015. godine proglašen za MVP-ja Evrolige.

U slučaju da se ove najave obistine, Bjelica bi bio drugi bivši Zvezdin košarkaš koji je pojačao Partizan pošto je pre dva dana u klub stigao Kevin Panter, ali tu se crno-beli ne bi zaustavili pošto je prema saznanjima grčkih medija udica bačena i na Kej Si Riversa, još jednog bivšeg igrača ljutog rivala.

Rivers je prošle sezone igrao odlično za Zenit i jasno je da će ovog leta to naplatiti, a ostaje da se vidi da li će to biti u Beogradu.

U opticaju je i povratak Lea Vestermana, te dolazak Otelo Hantera na centarskoj poziciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Sunday, 04.07.2021
23:38

Samo neka dodje i jedino sto je potrebno, da kao i Panter, uzmu svaki dinar predvidjen ugovorom... Ili vam je Nevolja postao sponzor ili ce vas limar opsasno zakopati, trece nema. Ali opet, drago mi je da cete konacno, posle visegodisnje teske dominacije Zvezde, konacno imati tim, sta god da je od ova gore dva navedena.

avatar
Slavko1234
Sunday, 04.07.2021
19:37

Dosta vise tih lupetanja o novcu pa toliko ne placaju ni najbogatiji klubovi, naivno i bas glupo.

avatar
iz revolta
Sunday, 04.07.2021
13:51

Dajte Dončića da završimo igricu