Partizan vraća još jednog bivšeg asa?

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.09.2015.
23:51
Izvor: Sportske.net

Pred sam početak nove sezone u ABA ligi, u Partizanu aktivno rade na jačanju tima. Večeras još jedno novo lice na treningu ekipe Petra Božića.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Kako je juče i najavio sportski direktor Partizana Dragan Todorić, u situaciji kada crno-beli ne mogu da angažuju zvuična pojačanja, kada mnogi igrači ne žele saradnju sa Partizanom, naš najtrofejniji košarkaški klub će pokušati da u svoje redove vrati nekolicinu svojih nekadašnjih košarkaša.

Prvi potezi po tom pitanju su već učinjeni, Čedomir Vitkovac se posle pet godina vratio u Partizan, a ovih dana se kao gotova stvar najavljuje i dogovor sa centrom Kostom Perovićem, takođe povratnikom iz inostranstva, koji uveliko treenira sa crno-belima.

U međuvremenu se pojavila informacija da je postignut dogovor sa bivšim plejmejkerom Crvene zvezde Aleksandrom Cvetkovićem, ali to nije sve za danas.

Naime, poslednje informacije govore da je večeras sa ekipom Partizana trenirao i bivši bek crno-belih Danilo Anđušić, koji je proteklih par godina proveo u Španiji, gde je branio boje Valjadolida i Bilbaa, a prethodno i italijanskog Virtusa.

Anđušić je trenutno bez kluba, pa je za očekivati da se sa njim postigne dogovor sličan onom prošlogodišnjem sa Lukom Bogdanovićem, koji je crno-belima dosta pomogao u prvom delu sezone, pre nego što se vratio u Španiju.

Podsetimo, Danilo Anđušić je u vreme Dušana Ivkovića na mestu selektora Srbije bio i reprezentativac, a sa Partizanom je osvojio titulu i Kup Koraća u sezoni 2011/12.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 01.10.2015
00:36

Da, i Čakarević bi od bivših bio interesantan. On je pao u karijeri dolaskom kod nas. U Kragujevcu je igrao sjajno. Mislim da je bio pretreniran i da je gubio svežinu. Neki igrači to prevaziđu, neki eto ne mogu. A 30tak minuta može da se odigra u ludačkom tempu i bez pretreniravanja.

avatar
magister
Thursday, 01.10.2015
00:33

Najgora varijanta od svega je sa Anđušićem, ali u ovoj situaciji je možda neophodna i prihvatljiva. Cvetković je bio glavni igrač reprezentacije u kojoj je igrao Bogdanović, ali je kasnije malo zastao u razvoju i bio zapostavljen. On zaista ima izuzetan potencijal. Vitkovac mi je super, a super mi je iz tog vremena bio i Strahinja Milošević (voleo bih i da se on vrati). Kad bi se našao nekakav novac, uz ove pomenute, voleo bih (više puta sam napisao) Aleksandrova, Labovića, Vojvodu, možda Protića ili Rakića (dovoljan jedan sad kad je tu Cvetković). A niko od ovih nije skup igrač i svi su bili fantastični talenti. Bio bi to jako jako interesantan tim.

avatar
Emre Can
Wednesday, 30.09.2015
10:38

andjusic bi bio vrhunski potez, ogroman potencijal i mislio sam da ce biti najbolji srpski suter..nije uspeo medju jakom konkurencijom kod duleta, ali sada bi bio glavni igrac partizana i mogao bi da provceta, on je materijal za top igraca

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 30.09.2015
10:14

Bez bar jednog stranca nemamo sta da trazimo ni u ABA ni u KLS.Trebali su makar Daloa da ostave,nije neki kosarkas ali bolji je nego Koprivica,Vitkovica i slicni.Pogotovo je bolji od ovog zvezdasa Cvetkovica.

avatar
Wednesday, 30.09.2015
19:45

Дало, Копривица, Витковац и Цветковић? Јел ико од њих игра на истој позицији :D

avatar
dex
Wednesday, 30.09.2015
21:11

ljubices ti cvetkovica u zvezdasko d.pe pazi sto ti kazem. cvetkovic je bolji play od vecene koji su proteklih godina prodefilovali na toj poziciji

avatar
Baxter Stockman
Wednesday, 30.09.2015
10:10

Pravi se sasvim solidan tim... Mogli bi otici do plej ofa... Samo mi se cini da je greska na klupi.... Ma da, sa Zocom smo otisli na sam vrh.

avatar
dex
Wednesday, 30.09.2015
21:09

da je ostao dule pitanje je da li bi ovi igraci doslitako da sta je tu je...

avatar
Darko k
Wednesday, 30.09.2015
09:36

Dobro je mislio sam da ce mo sluziti za kos razliku ali sa ovim pojacanjima mozda cak se izborimo i za pley off.Petorka Cvetkovic,Andjusic,Marinkovic(Muric),Vitkovac i Kosta Perovic spoj mladosti i iskustva dobitna kombinacija, napred crno beli !!!!

avatar
stevan98
Wednesday, 30.09.2015
09:03

To bi bilo pojačanje samo zar on nije potpisao za PAOK

avatar
РЕВОЛТ
Wednesday, 30.09.2015
08:21

Odlicna stvar! Ne svidja mi se takva vrsta aranzmana, ali odlican igrac je u pitanju:-D

avatar
Momcilo Arandjelovic
Wednesday, 30.09.2015
08:11

http://kkpartizan.rs/sr/vest/1679/kosta-perovic-aleksandar-cvetkovic-i-andrej-magdevski-ponovo-zaduzili-crno-belu-opremu

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 30.09.2015
08:00

Nije loše, možda bi trebali da probamo još Ivana Paunića da angažujemo ako nema kluba ?

avatar
Poznavalac
Wednesday, 30.09.2015
07:42

Ali sta ce nam andjusic koji je ispod prosecan kosarkas kad na toj poziciji imamo vanju i andrica??da je dobar u odbrani pa ajde ali on je u tom segmentu ocajan.vidim vanju kao prvi izbor,a andrica da ulazi sa klupe..

avatar
Wednesday, 30.09.2015
04:04

Andjusic je odlican igrac koji je bio nepravedno zapostavljen svojevremeno...Uz dolazak Perovica i jos 2-3 pojacanja, imacemo ekipu kadru da se ukljuci u borbu za final-four ABA lige..I sto je najbitnije, igramo pod istim imenom i grbom...Neke stvari se ne mogu kupiti novcem...

avatar
Дејан Илић
Wednesday, 30.09.2015
01:48

Ocekivano je i bilo da ce on figurirati kao moguce pojacanje jos od Duletove smene ali da ne sirim pricu u tom pravcu... mislim da moze mnogo da pomogne ovom mladom timu ako dodje a samo to je bitno u ovom trenutku...

avatar
Дејан Илић
Wednesday, 30.09.2015
01:41

Ocekivao sam da bi on mogao da ffigurira kao pojacanje jos od kad je Vujosevic smenjen... ali necu da sirim pricu mislim moze da pomogne klubu a u ovom trenutku je samo to bitno...