Partizan "završio" i reprezentativca Južnog Sudana!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 15.07.2024.
17:19
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Kratko je bio i saigrač Nikoli Jokiću.

EPA-EFE/ROLEX DELA PENA
EPA-EFE/ROLEX DELA PENA

Povezane vesti

Partizan će uskoro dobiti novo pojačanje u stvaranju tima koji će se i ove sezone takmičiti u Evrligi i AdmiralBet ABA ligi.

Mozzart sport prenosi da će igrač "crno-belih" uskoro postati plejmejker Karlik Džons (26) koji će potpisati dvogodišnji ugovor sa beogradskim timom.

Džons je skrenuo pažnju na sebe igrama na proteklom Mundobasketu kada je u timu Južnog Sudana prosečno beležio 20 poena i 10 asistencija po meču, a zahvaljujući i njemu afrička selekcija je obezbedila plasman na Olimpijske igre gde će u Parizu igrati i protiv Srbije.

Posle sezone u razvojnoj ekipi Dalasa, stigao je među Maverikse, ali se nije dugo zadržao, pa je usledila epizoda u Denveru gde je tokom januara 2022. bio saigrač i Nikoli Jokiću.

Ni u Čikagu se nije dugo zadržao, pa je prošle godine odlučio da pojača kineski Žejiang, a od naredne sezone biće na raspolaganju treneru Partizana Željku Obradoviću koji je od novajlija zvanično dočekao Vanju Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikunu.

Očekuju se i dolasci Arjana Lakića, Sterlinga Brauna, Ajzea Majka, Isaka Bonge, marija Nakića, Tajrika Džonsa i Brendona Džonsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke