Partizan zvanično potvrdio, pojačanje mu je potrebno ODMAH!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.11.2019.
20:53
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Zbog toga je i došlo do iznenadnog rastanka sa Amerikancem.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Informacija koju su večeras objavili brojni mediji, zvanično je potvrđena iz Partizana - Džejms Bel ipak neće zaigrati u dresu Partizana.

Kako se i pretpostavljalo, Bel nije uspešno prošao medicinske preglede, crno-beli bi morali da čekaju na njegov oporavak, što im nije odgovaralo, pa će pojačanje morati da potraže na drugoj strani.

Ono što je takođe istaknuto na zvaničnom sajtu Partizana, to je poruka da je pojačanje na spoljnjim pozicijama crno-belima potrebno odmah, što nagoveštava i brzu reakciju uprave oko angažovanja nekog drugog igrača.

''Američki bek, Džejms Bel neće pojačati redove crno-belih! Nekadašnji košarkaš Darušafake, Cedevite i Budućnosti, nije prošao sve potrebne lekarske preglede medicinskog konzilijuma KK Partizan NIS, koji se opredelio da sa njim, u ovom trenutku, ne potpisuje ugovor, pošto je igrač na spoljnoj poziciji crno-belima potreban odmah.

KK Partizan NIS želi Belu uspešan i brz oporavak uz nadu da će u uskoro ponovo moći da igra košarku na profesionalnom nivou'',
navodi se na sajtu Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke