Partizanov košarkaš na Makabijevom ''radaru''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.03.2022.
18:06
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Oni pomno prate njegove igre.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kako se sezona bliži kraju, ekipa Partizana deluje sve kompaktnije i uigranije, što se odražava i na rezultate ekipe u poslednjih mesec dana, a istovremeno je primetan veliki napredak u igri kod pojedinih mladih igrača, poput Balše Koprivice ili Jama Madara.

Kada je u pitanju mladi izraelski plejmejker, njegov razvoj u Partizanu pod trenerskim nadzorom Željka Obradovića sa velikom pažnjom se prati i u Izraelu, kao i u njihovom najvećem klubu, Makabiju iz Tel Aviva.

U razgovoru za izraelski Sports Rabi, suvlasnik Makabija Udi Rekanati je između ostalog govorio i o Madaru i izrazio nadu da će ovaj 21-godišnji plejmejker u narednim godinama postati član ''Ponosa Izraela''.

''Kada je Madar u pitanju, ne može se reći da smo krivi mi ili on što nije deo našeg kluba. Svi znamo da je u pitanju dobar igrač. Nadam se da će jednog dana biti u Makabiju. Trenutno je i takva situacija da imamo igrače poput Džona Dibartolomea i Iftaha Ziva na njegovoj poziciji'', izjavio je Rekanati, a prenosi portal 24sedam.rs.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke