Raspored Partizana - Oktobarski "pakao" otvara Barsa, a zatvara derbi

Autor: Sportske Net
utorak 18.07.2023.
10:55
Izvor: Sportske.net

Makabi i Asvel uvertira pred prave izazove.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Evroliga objavila je raspored utakmica za narednu sezonu. KK Partizan u prva dva kola bi trebalo da ima praktično ,,zagravanje" za ono što ga očekuje do kraja oktobra. 

Šampion AdmiralBet ABA lige u prvom kolu, 5. oktobra gostuje Makabiju u Tel Avivu, dok u drugom dočekuje Asvel 12. oktobra u Štark areni. 

Međutim, do kraja tog meseca, crno-bele očekuje ,,paklen" raspored. Imajući u vidu težinu protivnika i gust raspored, oktobar će biti jedan od zahtevnijih meseci u evropskom takmičenju, pa će biti važno izboriti pobede na samom startu. U trećem kolu crno-beli dočekuju Barselonu, potom gostuju Olimpijakosu u Pireju u okviru četvrtog, dva dana kasnije. Ovo će biti i prvo ,,duplo kolo" u okviru evropskog takmičenja.

Večiti derbi zakazan je za 26. oktobar, što je peto kolo, a domaćin je crno-beli tim. Drugi derbi igraće se 4. januara u okviru 19. kola EL. 

Regularni deo sezone Partizan zatvara sledećim utakmicama: Sa Realom i Olimpijakosom u Beogradu, u okviru 31. i 32. kola, a potom gostuje Albi, da bi poslednju utakmicu igrao kod kuće protiv Valensije 12. aprila. 

Podsetimo, Partizan je u letnjem prelaznom roku do sada doveo Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, a produžio je ugovor sa Aleksom Avramovićem, Kevinom Panterom, Zekom Ledejom i Džejmsom Nanelijem. Iz kluba su otišli Matijas Lesor, Dante Egzum, Joanis Papapetru i Jam Madar. Sve detalje transfera ovog letnjeg prelaznog roka može pratiti OVDE

Ceo raspored možete pogledati na linku ispod. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke