Partizanov raspored u EL - Još dve u Beogradu, a onda po Zvezdinom receptu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.10.2024.
23:37
Izvor: Sportske.net

Crno-beli bi ovo morali da iskoriste.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Večerašnjom pobedom nad Makabijem u ''Pioniru'', Partizan je nagovestio da im tim za velike stvari u Evroligi ove sezone i da bi mogao da napravi iskorak u odnosu na prethodnu, kada se nije domogao plasmana u plej-in.

Naravno, još je suviše rano za preciznije prognoze, ali svakako će ovaj Obradovićev tim tek imati šta da pokaže u Evroligi.

Posle četiri odigrana kola Partizan ima skor 2-2, a šta ga čeka u narednih nekoliko kola?

Povoljna okolnost za crno-bele što će u ovoj pobedničkoj euforiji odigrati naredne dve utakmice na svom terenu, u Beogradskoj areni.

Najpre će 23. oktobra pred 20.000 Partizanovih navijača gostovati ekipa Virtusa iz Bolonje, a sedam dana kasnije crno-beli će dočekati i ekipu Monaka u šestom kolu Evrolige.

A onda, crno-beli bi možda mogli da iskoriste nešto od onoga što je Crvena zvezda pokazala protiv Fenerbahčea u Istanbulu i protiv Pariza takođe u gostima.

Upravo će Fenerbahče 1. novembra i Pariz šest dana kasnije biti domaćini Partizanu, a sredinom meseca crno-beli će dočekati Barselonu i Armani iz Milana, što će biti nove prilike da Partizan iskoristi veliku prednost svog domaćeg terena.

Zatim sledi gostovanje Crvenoj zvezdi u evroligaškom derbiju, a 28. novembra crno-beli će dočlekati ekipu Olimpijakosa.

Sve u svemu, Partizan će u narednih mesec dana imati povoljan raspored, bar što se tiče utakmica koje će igrati na svom terenu.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke