Partizanova karta do Fajnal fora - Umor?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 08.05.2023.
10:31
Izvor: Sportske.net

Paklen raspored Reala.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Real Madrida nalaze se u pravom palkenom ritmu u ovom periodu sezone, a sve pred gostovanje Partizana u sredu uveče u okviru pete utakmice plej-of serije Evrolige.

Real se možda nije nadao da će igrati baš pet mečeva protiv Partizana, ali to je java i iz tog razloga je Ćus Mateo u jučerašnjoj utakmici protiv Unikahe odmarao većinu prvotimaca. 

On neće moći da računa na Gabrijela Deka i Geršona Jabuselea, pitanje je da li će se Vensan Poarje oporaviti, dok će ostatak ekipe spremno dočekati duel sa Partizanom. Biće to peti meč u 10 dana za "kraljevski klub", a čak 12. u poslednjih mesec dana. Real je u takvom ritmu da bukvalno imaju utakmicu na svaka dva dana...

Na kartu te iscrpljenosti Partizan bi mogao da igra. Tim Željka Obradovića odigrao je četiri utakmice u 15 dana, naravno, sve protiv Reala budući da su obaveze regularnom delu  AdmiralBet ABA lige završili, a kao jedini preostali predstavnik regiona u Evroligi izuzeti su sa starta plej-ofa regionalnog takmičenja dok ne završe učešće u eliti.

Vraća se i kapiten i lider tima Kevin Panter, doduše, crno-beli su oslabljeni za Aleksu Avramovića, ali umeli su na početku sezone da igraju odlično i bez njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke