Partizanova odlična partija u drugom poluvremenu, pobeda u Baru!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.10.2019.
19:07
Izvor: Sportske.net

Odlična poslednja deonica.

ABA liga/Mornar/Media PRO
ABA liga/Mornar/Media PRO

Povezane vesti

Pobeda Partizana u Baru za povratak na pobednički kolosek, i to bez trenera Trinkijerija. Crno-beli su slavili rezultatom 76:65.

Na startu utakmice nadmetali su se Uroš Luković i Ognjen Jaramaz, samo njih dvojica su postizali poene a na semaforu je pisalo 6:5, a od trojke Pulena sve je išlo na bolje po ekipu Mornara.

Usledilo je zakucavanje Milka Bjelice, a nakon trojke Markote koji je prethodno zabeležio skok i blokadu, bilo je 20:14.

Proigrao je Markus Pejdž u drugom delu igre, pogodio je trojku za 21:21, ali je usledila mini-serija Volera za novu prednost domaćih od 4 poena, potom je isto uradio i Uroš Luković.

Prednost se do samog kraja poluvremena kretala između dva i četiri poena u korist Mornara, a onda Partizan prelazi u prednost pred sam kraj. Jaramaz je pogodio svoju novu trojku.

U nastavku klackalica sve do trojke Markusa Pejdža, potom i Ognjena Jaramaza koji je rastao u junaka ovog meča za Partizan. Crno-beli su poveli sa 46:40, ali su se domaći postepeno vratili u egal meč kada je Markota pogodio dva slobodna bacanja.

Ipak, nova trojka u mrežici Mornara preko Voldena, potom još jedna od istog igrača, Partizan je otišao na mini-odmor pred poslednju četvrtinu sa 6 poena prednosti.

Partizan je održavao svoju prednost u prvih pet minuta  igre u poslednjoj deonici, a onda je usledila trojka Markusa Pejdža koja je verovatno prelomila meč, Partizan je na 4:53 do kraja poveo sa 60:69.

Nakon serije Jaramaza sve je bilo jasno, Partizan je bio pred novom pobedom u ABA ligi. Nakon poena Zagorca bilo je i maksimalnih +15 na dva minuta do kraja. 

Kod gostiju najbolji Jaramaz sa 17 poena, 13 je imao Pejdž, a po 9 su postigli Janković i Tomas. Pulen je imao 16, Luković 14 kod domaćina.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
11:32

Kako bi nama legli Micov ili Todorovic i Musli umesto Peinersa i Artjoma, jos da je i Marinkovic ostao jos jednu sezonu, ne bi nam ni trebao strani 2 na 3. P.S. O Milanu umesto Bircevica da i ne pricam...

avatar
deki trbic
Saturday, 19.10.2019
19:24

Potpuno zasluzena pobeda...mnogo smo jaki ove sezone

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 19.10.2019
19:21

3 gostovanja u ABA ligi, 2 pobede.
Posle Kubana i Cedevite treba da se podvuce crta i vidi na cemu smo i koji su nam naredni koraci.
Neko moje licno misljenje je da su prvi i jedini za odstrel Pejners i Bircevic (mada njega i ne moramo).
Na ovaj stil igre, ko budali samar bi nam legao Radanov iz FMP-a.
On i neki domaci plejmejker, kako bi se Volden rasteretio i imali bi cemu da se nadamo.

avatar
Saturday, 19.10.2019
19:17

Tako to radi Partizan , nama ne treba pomoć sudija , predsednik lige , ili pun autobus pojačanja , mi to na finjaka .

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
19:11

Kako bi nama legli Micov ili Todorovic i Musli umesto Peinersa i Artjoma, jos da je i Marinkovic ostao jos jednu sezonu, ne bi nam ni trebao strani 2 na 3.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 19.10.2019
19:09

Udaranja po licu igrača Partizana nije ni običan faul, a kamoli nesportska. Neko se baš dobro ponadao da će Partizan izgubiti.