Partizanove legende priželjkuju Saletov povratak!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.04.2021.
22:41
Izvor: Sportske.net, Kurir

Odjednom je počelo da se govori na ovu temu...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović prokomentarisao je medijske spekulacije o potencijalnom dolasku aktuelnog trenera Virtusa Saše Đorđevića na mesto trenera Partizana, što, naravno, nije mogao da potvrdi.

Međutim, mnogo rečitiji na tu temu bili su proslavljeni košarkaši Partizana i nekadašnji Đorđevićevi saigrači Žarko Paspalj i Goran Grbović.

Oni bi podržali Saletov povratak u Partizan, ukoliko bi do toga zaista došlo. Paspalj nema nikakvu dilemu u vezi toga.

''Virtus i dalje ima šansu da obezbedi Evroligu, ukoliko dobije licencu, to nije isključeno. Žao mi je Saleta, ali voleo bih da ga vidim na klupi našeg kluba, jer je to želja svakog partizanovca, pa i mene. Ali neke stvari se moraju menjati. Za trenutno loše neuspehe kluba, ne smemo kriviti samo pojedinca, već svako ko obavlja bilo koju funkciju u klubu mora snositi odgovornost'', istakao je Paspalj u razgovoru za ''Kurir''.

Podsetimo, Virtus je pre par dana poražen od Uniksa u polufinalu Evrokupa sa 107:100 i izgubio šansu za plasman u Evroligu, pa se zbog toga sve više spekuliše o Đorđevićevom odlasku iz Virtusa.

''Iznenađen sam neuspehom Virtusa. Gledao sam tu utakmicu. Što se tiče Saletovog dolaska, želje su jedno, a stvarnost nešto drugo. Ako bi došao Đorđević, on je čovek za rezultate, što znači da nema mesta za postepeni napredak i oporavak od prošle sezone. Sale bi morao da preuzme već oformljenu i pripremljenju ekipu. Treba postaviti dobru i ozbiljnu strategiju pre samog dovođenja trenera. To je moje mišljenje, ipak je on čovek za velika dela'', smatra Goran Grbović, takođe u izjavi za ''Kurir''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke