Partizanovo mučenje u Turskoj, ko se još pronalazi i kada će crno-beli igrati u kontinuitetu?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.01.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Partizan igra u sistemu toplo-hladno čitave sezone.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Nakon serije dobrih rezultata, Partizanu sledi hladan tuš. 

Desilo se to nekoliko puta ove sezone, a upravo je stigao i drugi uzastopni poraz ekipe Željka Obradovića i to od Turk Telekoma u Evrokupu. 

Daleko od toga da nešto mora da se menja u ekipi Partizana ili da se dovode nova pojačanja, ekipa je mlada i ovakvi rezultati su sasvim normalni, a da bi se stiglo do kontinuiteta dobrih igara ekipa će morati još da napreduje što je nesumnjivo kada na klupi imate najboljeg evropskog trenera ikada. 

Svakome će se desiti da ima loš šuterski dan, pogledajte i Stefa Karija, najboljeg šutera ikada, koji je promašio 12 trojki šutirajući 1/13 pre par dana, pa Panterovih 1/6 ne izgledaju tako strašno. 

Smailagićev pad u igri je takođe itekako razumljiv nakon fantastičnog početka sezone, dok oni koji se i dalje pronalaze u napadu jesu Kuruc i u poslednjih par mečeva Madar. Ipak, videlo se koliko znači Letonac kada bi izostao kao onomad u meču protiv Studentskog centra. 

Dalas Mur je neko od koga se očekuje više, ali daleko od toga da nije ništa pokazao u timu crno-belih ove sezone.

Uglavnom, ekipa se i dalje uigrava, vremena nije bilo mnogo i utakmice se odlažu jedna za drugom zbog koronavirusa, a Željko Obradović će sigurno tempirati formu svoje ekipe kada je to najpotrebnije, a to je za završnicu sezone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke