Partizanovo pojačanje želi da ućutka one koji sumnjaju u njega! Da li u Partizanu ili NBA ligi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.07.2021.
22:52
Izvor: Sportske.net

Iz Letonije stigle nove informacije o novom adutu crno-belih.

 EPA-EFE/CJ GUNTHER
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Od odlaska iz Bruklina početkom ove godine, mladi letonski krilni košarkaš Rodions Kuruks nije uspeo da se dokaže ni u Hjustonu, ni u Milvokiju, pa se ovog leta vratio u Evropu, i to u ekipu Partizana.

Njegov transfer danas je ozvaničen od strane crno-belih, ali iz Letonije su stigle i dodatne informacije. Tamošnji agent Arturs Kalnitis se oglasio na Tviteru, reagujući na Partizanovu potvrdu ovog transfera i tom prilikom otkrio klauzulu po kojoj bi Kuruks mogao već ovog leta da napusti crno-bele ako dobije novu ponudu iz NBA lige.

''Kuruks je potpisao dvogodišnji ugovor da bi igrao pod vođstvom Željka Obradovića u Partizanu. U ugovoru postoji klauzula za povratak u NBA ligu ovog leta ili leta 2022. godine. Puno sreće, Rodi'', napisao je Kalnitis.

Par dana pre nego što je Kuruks potpisao ugovor sa Partizanom, Kalnitis je takođe na Tviteru objavio snimak sa Kuruksovog treninga, uz poruku da će ''sledeće sezone ućutkati mnoge koji sumnjaju u njega''.

Posle današnje Kalnitisove objave, postavlja pitanje da li će to Kuruks zaista uraditi u dresu Partizana, ali za sada nema nagoveštaja da bi mogla da stigne ponuda iz NBA lige.

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke