Pavićević briljira hvaleći Rasela: "Da je Stef Kari došao prvo u Evropu bilo gde osim u Mornar, vratili bi ga kao ludog"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 09.10.2022.
22:33
Izvor: Sportske.net

Poređenje s jednim od najvećih.

Mornar Barsko zlato
Mornar Barsko zlato

Povezane vesti

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević imao je zanimljive konstatacije na račun svog igrača Fetsa Rasela koji obara sve rekorde u AdmiralBet ABA ligi.

Amerikanac je danas postigao 47 poena u pobedi Mornara protiv Zadra. Uzimao je šuteve kada god je stigao i pogađao, poput momaka u NBA ligi. Pavićević ne vidi ništa loše u tome i veruje da je to dobro i za njega, ali i za tim uporedivši ga sa Stefom Karijem.

"Da je kojim slučajem Stef Kari došao prvo u Evropu i da nije došao u Mornar nego bilo koji drugi tim, vratili bi ga kao ludog. Čim bi šutnuo prvu sa devet metara, već nakon druge bi bio na izlaznim vratima kluba… Sad se svi čude kako trener pušta ovom Raselu da divlja. On će divljati dok god mi dobijamo. Poređenja radi, taj isti Kari je sa Tompsonom osvojio četiri titule. Kad je jedan bio povređen, nisu osvojili niti jednu", naveo je Pavićević.

On veruje da će se još rekorda srušiti od ruke Fetsa Rasela, ali i spušta loptu ističući da će biti i dana kada ne ide.

"Rasel je postigao 47 poena, a biće tih rekorda još. On se u prvom poluvremenu ispromašivao i to otvorene šuteve koji obično pogađa. Kad se lomila utakmica, uzeo je sve na sebe i rešio je. Dok god tako može, tako će biti. Takođe, biće dan da nema svoje veče kao što Mihailović nije imao večeras. Nama se igra bazira na njima dvojici i tu nema tajni", istakao je Pavićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke