Pavićević: "Možda se i nama posreći kao Amerikancima"

Autor: Sportske Net
utorak 10.09.2024.
22:30
Izvor: Sportske.net

Preživeo je Mornar i igraće AdmiralBet ABA ligu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaški klub Mornar iz Bara danas je predstavio šest novih igrača za predstojeću sezonu u AdmiralBet ABA ligi i domaćem crnogorskom takmičenju.

U ponedeljak su odradili i prvi trening pred novu sezonu.

"Najbitnija stvar za ovu ekipu, grad i našu državu jeste da Mornar, klub sa lepom košarkaškom tradicijom, nastavlja da radi i promoviše ne samo sebe nego i Bar i Crnu Goru. Ekipa je potpuno nova. Očekuju nas intenzivne, ali nikad kraće pripreme. Ko zna zašto je to dobro", izjavio je trener Barana Mihailo Pavićević.

Na Pavićevićevom spisku je 15 igrača: Trevis Ajvi, Džamari Smit, Džejden Bedijak, Ilija Đoković, Aleksa Ćubić, Lovre Runjić, Vlada Komnenovića, Novak Peković, Lazar Radetić, Matij Spičanović, Lovre Buljević, Milija Mikovića i Srđa Bulatović.

"Možda se i nama posreći kao američkoj reprezentaciji koja se okuplja desetak dana pred početak takmičenja. I da smo imali pune pripreme teško da bismo mogli da računamo na bodove protiv Budućnosti u prvom kolu, Crvene zvezde u drugom i Cedevita Olimpije u trećem, pa i Mege u gostima u četvrtom", rekao je Pavićević i dodao:

"Dakle, pripremaćemo se između utakmica i verujem da ćemo već protiv Mege imati šta da pokažemo, a naročito u petom kolu protiv Borca u Topolici".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke