Pavićević ogorčen na ''kalkulante i kukavice'', najavio nove promene u ekipi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.10.2023.
23:50
Izvor: Sportske.net

Iako je večeras bilo pomaka u igri, Pavićević nije zadovoljan.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Mornara upisala je večeras i četvrti poraz u isto toliko kola AdmiralBet ABA lige.

Tim trenera Mihaila Pavićevića je najnoviji poraz doživeo u Podgorici od SC Derbija sa 94:79, iako je uglavnom vodio oko 25 minuta. Međutim, u poslednjoj četvrtini je usledio veliki pad u igri, što je veoma naljutilo stratega Barana.

"Mi imamo problem i sa karakterom pojedinih igrača, koji, iako im dajem minutažu, mi pokazuju da nisu za ovaj nivo. Vrlo brzo će biti promena u ekipi. 

Kad idete u rat, idete da poginete sa 10 poštenih momaka, a ne sa kalkulantima i, da ne kažem, kukavicama. Prepoznaće se neki na koje mislim, vrlo brzo ćete videti ko neće biti u ekipi", poručio je Pavićević.

Gde su bili najveći propusti?

''Ovih 25 minuta kada smo znali šta hoćemo u napadu i u odbrani, onda smo bili u igri. A onda je poslednjih 15 minuta preovladala košarka, koju su većina igrača igrala na nekom nižem nivou. Kad smo imali 15 razlike, počeli smo da igramo onako kako ne smemo - da žurimo, da izmišljamo, da im otvaramo kontre, da daju lake poene, da se lako vrate u igru. Nažalost, nije bilo igrača koji bi to mogao da zaustavi, da se vratimo u normalu. Neke stvari se ponavljaju, gledamo da ih eliminišemo, ali ne ide baš lako. Čestitam Derbiju na pobedi", rekao je Pavićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke