Pavićević: "Svaki košarkaš Zvezde može sam da nas dobije!"

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 19.11.2023.
22:20
Izvor: Sportske.net

Trener Mornara resepktuje crveno-bele.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Mornara iz Bara gostuju Crvenoj zvezdi u meču osmog kola AdmiralBet ABA lige.

Utakmica u "Štark Areni" igra se od u ponedeljak od 20 časova, a trener Mornara Mihailo Pavićević ulogu apsolutnog favorita prepušta Zvezdi.

"O kvalitetu našeg narednog protivnika izlišno je govoriti. Crvena zvezda je sastavila možda i najjači sastav u svojoj dugogodišnjoj istoriji. Njihova spoljna linija je ubitačna! Bukvalno svaki košarkaš može sam da vas dobije”,  rekao je on i nastavio.

"Oni u ovaj meč ulaze nakon paklenog ritma u Evroliga i naša nada leži i u tome da će Crvena zvezda zbog tog slobodnog dana biti malo rasterećenija.”

Košarkaš Barana Marko Kovačević saglasan je sa svojim trenerom i nema preterana očekivanja od duela sa Zvezdom.

"Crvena zvezda je sigurno jedan od najboljih AdmiralBet ABA ligaša u istoriji i stabilni predstavnik Evrolige. Bez ikakve dileme zna se da su oni apsolutni favoriti u ovom meču, a na nama je da pružimo što jači, bolji, otpor, te da ono što radimo i vežbamo na treninzima sprovedemo na teren u ponedeljak i pružimo što bolji otpor tih 40 minuta”, kazao je Kovačević.

Mornar je posle sedam odigranih utakmica u AdmiralBet ABA ligi na poslednjem mestu sa samo jednim trijumfom, dok je Zvezda pretrpela samo jedan neuspeh i pobedom nad crnogorskim timom zasela bi na prvo mesto na tabeli regionalnog šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke