Pavićević zahvalio igračima na pobedi, pa je posvetio bratu

Autor: Darko Mitrović
subota 13.01.2024.
21:35
Izvor: Sportske.net

Dugo su čekali na ovaj trijumf.

ABA liga/Mornar/MEDIA Pro
ABA liga/Mornar/MEDIA Pro

Povezane vesti

Ekipa Mornara konačno je prekinula seriju poraza u AdmiralBet ABA ligi. Večeras je na svom terenu savladala Zadar sa 86:78 i tako upisala tek drugu pobedu u 16 odigranih kola, ali vrlo značajnu u borbi za opstanak.

Posle meča, trener Mornara Mihailo Pavićević je svojim igračima uputio reči zahvalnosti.

"Od srca hvala igračima koji su odigrali borbeno, požrtvovano i kod svih je bila prisutna velika želja za pobedom. Bio je i vidan plan u našoj igri koji vodi ka pobedi. Bilo je, doduše i grešaka, ali znatno manje nego ranije i šta reći - od srca hvala igračima", izjavio je on.

U drugom delu pres konferencije je govorio o svom bratu Đorđiju Pavićeviću, prvom čoveku kluba koji je nedavno priveden.

"U ovoj i svakoj narednoj utakmici naše misli su uz Đoka. Usmerene su ka njemu, a želim ovom prilikom da se zahvalim na podršci ljudima iz raznih krajeva sveta, broj je toliko impozantan da zaista nisam bio u prilici da se svima zahvalim lično. Taj broj, najviše zaljubljenika košarke ide i do 10.000. Mi kao familija samo želimo da institucije sistema pravedno i pošteno urade posao", zaključio je Pavićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke