Pavlović napada Megu

Autor: Beta Beta
petak 22.05.2015.
13:00
Izvor: Beta

Vujošević je potvrdio, Saša Pavlović se vraća u tim Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da očekuje da će Mega biti motivisana u predstojećem susretu protiv njegove ekipe, ali da veruje da je prednost, ipak, na strani crno-belih.

"Čeka nas veoma težak meč. Igraćemo sa nedovoljno oporavljenim (Nikolom) Milutinovom koji je jako važan za našu ekipu. Mega se vratila u formu u kakvoj je bila u dobrom delu sezone. Imali su krizan period na početku srpske lige, koji se poklopio sa dolaskom Korija Vebstera u tim. Taj period je prošao", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan sutra od 17.45 gostuje u Sremskoj Mitrovici ekipi Mega Leksa u devetom kolu prvenstva Srbije.

Crno-beli do sada u domaćem šampionatu imaju samo jedan poraz, dok je Mega Leks zabeležio po četiri pobede i poraza.

"Mega se bori za treću poziciju, jer to mesto donosi učešće u Jadranskoj ligi bez plaćanja kotizacije. Veliki je motiv svih ekipa da zauzmu treću poziciju. Sve to povećava motiv našeg protivnika. Sigurno će se predstaviti protiv Partizana kao protiv protiv Crvene zvezde", kazao je Vujošević.

"Mi nosimo to ime Partizana, što je teška obaveza i moramo da ga branimo na dostojanstven način. Ako obe ekipe daju svoj maksimum, mislim da je prednost na strani Partizana, uz sav respekt prema Megi", dodao je Vujošević.

Trener Partizana je naveo da očekuje da će Aleksandar Pavlović biti u timu za sutrašnji meč.

"Trebalo bi da bude u sastavu, ali se oprezno priključuje. Povreda je sanirana. Nije potpuno spreman, ali i takav može da da određeni doprinos i verujem da će biti u timu protiv Mege", rekao je Vujošević.

Košarkaš crno-belih Nemanja Bezbradica naveo je da Partizan čeka težak meč u Sremskoj Mitrovici.

"Mega je popravila svoju formu, što najbolje pokazuje poslednja utakmice. Idemo spremni i daćemo sve od sebe da pobedimo",
rakao je Bezbradica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke