Peh za Srbiju, Pešić "precrtao" košarkaša Partizana!

Autor: Ivan Cvetković
petak 24.06.2022.
08:34
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Moraće "orlovi" bez njega.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije nastavića kvalifikacije za Svetsko prvenstvo utakmicama protiv Letonije 30. juna u gostima i Belgije tri dana kasnije u Nišu.

Selektor Svetislav Pešić objavio je veoma zanimljiv spisak igrača na koje računa, pripreme su i zvanično počele u četvrtak, ali na jednog košarkaša verovatno neće moći da računa.

Kako prenosi Sport klub, igrač Partizana Uroš Trifunović (20) ima problem sa preponom i verovatno će morati na operaciju, pa je velika verovatnoća da Trifunović ne bude deo tima u aktuelnom reprezentativnom ciklusu.

I pored toga, navijači očekuju trijumf u obe utakmice, iako su Srbija i Letonija u okviru grupe A već obezbedili plasman u poslednji krug kvalifikacija.

Tamo ih čeka ukrštanje sa grupom B iz koje dolaze Grčka, Turska i Velika Britanija, a tri najbolja tima obezbediće plasman na Mundobasket.

Nakon kvalifikacija za SP, Srbiju čeka i učešće na Evropskom prvenstvu gde će, po mnogima, biti i prvi favorit za osvajanje šampionata, a ukoliko verujete u "orlove", AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke