Perkins oštro po Dejvisu: "Nula od partije, nema opravdanja!"

Autor: Filip Rodic
petak 19.05.2023.
19:45
Izvor: Sportske.net

Bivši NBA košarkaš, sada analitičar na "ESPN"-u, Kendrik Perkis prokomentarisao je izdanje Entonija Dejvisa u drugom meču finala Zapada.

EPA-EFE/ALLISON DINNER
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Povezane vesti

Čovek čije su izjave promenile narativ u MVP trci, okrenuvši ga na stranu Džoela Embida, tvrdi da je nedopustivo da Entoni Dejvis bude bezprimetan na obe strane terena.

"Lebron nije poznat kao odličan trojkaš, ali tako užasno nikad nije izgledao. Što se tiče Dejvisa, uticaj na igru bio je ravan nuli. Podjednako u napadu i odbrani. Ako šutirao 4/15, bar imaj 20 skokova i šest blokada. Ovi njegovi nestanci moraju da prestanu. Nema opravdanja. Usred je svog vrhunca sa 30 godina, nema opravdanja za izostanak energije iz noći u noć", izjavio je Perkins.

Dejvis je u prvom duelu ubacio 40, sada 18 poena. 

Lebron Džejms je takođe bio neprepoznatljiv na momente, jer su mu ispadale lopte, promašivao je polaganja, kao da je ponestalo "gasa".

"Van pameti je ako kažete da se videlo kako Lebrona sustižu godine. To nije slučaj, već šta Lejkersi traže od njega. Nema nikakvu pomoć plejmejkera. Rasel i Šreder su potpuno nestali. Tražite mu sa 38 godina da organizuje napad i da čuva Jovića od 120 kilograma. Svako bi bio umoran u takvoj situaciji, akd nema pomoć ostalih. Traženo mu je previše, jer saigrači nisu iskočili", naveo je Perkins.

Treći duel igra se 21. maja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke