Pešić o planovima za Pariz: "Nadam se da ostajem, ne znam sastav"

Autor: Filip Rodic
petak 17.11.2023.
12:45
Izvor: Sportske.net

Šala na sopstveni račun.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Selektor Srbije Svetislav Pešić gostovao je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gde je sem utisaka sa Mundobasketa govorio i o planu za Olimpijske igre. Prvo je naznačio koliko će taj turnir biti težak.

"Jedino Japan i Južni Sudan nisu favoriti. Od ostalih, svako svakog može da dobije. Amerika i Kanada će igrati u jakom sastavu. Ne znam u kom ćemo mi sastavu da igramo", rekao je Pešić.

Na konstataciju voditelja da se spominjao povratak Nikole Jokića i Vasilija Micića, kao i da je selektoru najvažniji Nikola Kalini, Pešić je istakao da je najvažnije da se zaobiđu povrede.

"Za mene su svi važni. Mi smo u protekle dve, tri godina napravili bazu igrača gde je najvažnije da su zdravi. Želeo bih da u ovom sastavu otvorimo malo više prostora mladim igračima. Nikoli Joviću je ova sezona vrlo važna, ali ja više gledam šta imamo ovde i po Evropi, jer mi ne igramo NBA", kazao je Pešić.

Ono što je sigurno, to je isti stil igre.

"Ostaje isti stil igre. Zna se ko je trener, ja se nadam da ostajem", našalio se Pešić.

Selektor je istakao da se sa individualnim radom kreće 16.juna, a da zvanične pripreme startuju 23. juna u Staroj Pazovi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke