Pešić objavio spisak za kvalifikacije, imaćemo izuzetan tim!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 20.06.2022.
22:56
Izvor: Sportske.net

Skratiće ga, ali za sada izgleda sjajno...

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Na spisku selektora Svetislava Pešića za kvalifikacione utakmice protiv Letonije i Belgije u grupi koju smo već prošli ne nalazi se Nikola Jokić, ali su tu brojni igrači iz Evrolige, pa i NBA lige. Naravno, rezultat je jako bitan jer se bodovi prenose u narednu fazu.

Primetićete Nemanju Bjelicu, kao i Bobana Marjanovića, od igrača koji su u minuloj sezoni nastupali u Evroligi tu su Petrušev, Jaramaz, Davidovac i Anđušić, predvodiće ih sve Miloš Teodosić, kapiten našeg nacionalnog tima. 

Spisak igrača na koje računa Pešić za kvalifikacije:

Aleksa Avramović, Aleksa Uskoković, Aleksa Novaković, Ognjen Jaramaz, Danilo Anđušić, Miloš Teodosić, Vanja Marinković, Dejan Todorović, Nemanja Dangubić, Uroš Trifunović, Dejan Davidovac, Nemanja Bjelica, Balša Koprivica, Boriša Simanić, Marko Jagodić-Kuridža, Filip Petrušev, Dušan Ristić, Marko Pecarski, Boban Marjanović, Nikola Jović.

Primetićete i dosta mladih igrača, videćemo ko će ostati na konačnom spisku igrača za kvalifikacione duele. 

Podsetimo, spisak za Eurobasket će se razlikovati od ovog i na njemu očekujemo još jači sastav, zna se i za koga, pre svih mislimo na Vasilija Micića, Nikolu Jokića, Nikolu Milutinova...

Uglavnom, čini se da odavno u nekim kvalifikacijama nismo imali jači tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke