Petrović otkrio ''veliku grešku u Zvezdinom saopštenju''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.03.2023.
16:15
Izvor: Sportske.net

Brzo je stigla reakcija iz Hrvatske.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Još jedna tema pokremuta je danas posle intervjua nekadašnjeg košarkaša Cibone Franja Arapovića koji je u podkastu ''ProSport'' naveo da je Crvena zvezda platila Ciboni 800.000 evra da joj 2014. godine prepusti mesto u Evroligi, pošto je zagrebački klub te godine osvojio titulu u (AdmiralBet) ABA ligi.

Crvena zvezda je na to reagovala svojim najnovijim saopštenjem, u kojem se negiraju Arapovićevi navodi i, između ostalog, poručuje:

''Franjo Arapović bi zato umesto što spominje Crvenu zvezdu, kada već iznosi neistine, o svemu trebalo prvo da porazgovara sa tadašnjim predsednikom KK Cibona Acom Petrovićem i direktorom Domagojem Čavlovićem, posebno oko apartmana na Jadranskom moru i 'fantomskog ručka' u Ljubljani koga nikada nije bilo!''.

Međutim, ubrzo su i ovi Zvezdini navodi negirani od strane Aleksandra Petrovića, koji je aktuelni sportski direktor reprezentacije Hrvatske i vršilac dužnosti selektora.

''U saopštenju Zvezde, a vezano za izjave Arapovića, potkrala se jedna velika greška. U periodu kada je Cibona uzela ABA ligu u Beogradu i kada je odustala od Evrolige, nisam bio ni blizu Ciboni, a kamoli predsednik kluba. Uzgred rečeno, bio sam komentator na tom fajnal-foru u Beogradu'', napisao je Petrović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke