Petrušev i Milutinov ne igraju ni protiv Zvezde

Autor: Mladen Heleta
sreda 03.04.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

Meč u Beogradu igra se sutra od 19 sati.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde i Olimpijakosa sastaju se sutra u Beogradu, u utakmici pretposlednjeg 33. kola regularnog dela sezone u Evroligi.

Zvezda neće imati takmičarske ambicije u ovom meču, ali će probati da pred svojom publikom popravi loš evroligaški utisak, dok Olimpijakos ima imeprativ pobede, jer se nalazi u borbi za direktan plasman u plej-of, ali i za prednost domaćeg terena u njemu.

Olimpijakos je u prošlom kolu slavio u Beogradu protiv Partizana, bez srpskih reprezentativaca Nikole Milutinova i Filipa Petruševa, a njih dvojica neće moći da vicešampionu Evrope pomognu ni u duelu sa Zvezdom.

Obojica su i dalje van stroja zbog povreda.

Petrušev i dalje oseća posledice povrede koju je zaradio protiv Asvela (oteklo koleno) pre dve nedelje, dok se Milutinov tek nedavno vratio treninzima nakon teže povrede koju je doživeo u januaru.

Trener Barcokas će protiv Zvezde, ipak, imati jaku postavu na raspolaganju, u sastavu: Vokap, Vilijams-Gos, Lundzis, Mitru Long, Kenan, Mekkisik, Larencakis, Brazdeikis, Papanikolau, Peters, Sikma, Rajt i Fal.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke