Petrušev je od sinoć još bliži Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
subota 07.09.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Novi signal iz Pireja.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Čitavog leta se spekuliše o mogućnosti da se reprezentativac Srbije Filip Petrušev vrati u Crvenu zvezdu iz Olimpijakosa.

Pre nekoliko dana se činilo da je to gotova stvar i da Petrušev dolazi na jednogodišnju pozajmicu u Crvenu zvezdu, o čemu su pisali grčki mediji, a sve je dodatno ''zakuvao'' i menadžer Miško Ražnatović svojom zagonetnom objavom na mreži ''X''.

Međutim, ispostavilo se da je Ražnatović tom objavom ozvaničio transfer Aleksandra Balcerovskog iz Panatinaikosa u Unikahu, pa neizvesnost oko statusa Filipa Petruševa i dalje traje.

Novi signal da bi on ipak mogao da se do početka sezone vrati u Crvenu zvezdu stigao je sinoć iz Pireja, gde je organizovan spektakl posvećen proslavljenom košarkašu Olimoijakosa i reprezentacije Grčke Jorgosu Printezisu.

U sklopu tog spektakla, odigran je i prijateljski meč Olimpijakosa i Makabija, domaći su slavili sa 84:83 i to baš pogotkom Printezisa, a - Filipa Petruševa nije bilo u sastavu Olimpijakosa...

Ukoliko trener Barcokas ne računa ozbiljno na njega, Zvezdine šanse da ga angažuje biće znatno veće.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale
Saturday, 07.09.2024
17:15

Kakvi ste vi smataci mutanti iz predgradja,pa ako ga nije svrstao u sastav ne mora da znaci da ga se odrekao,pa na razme nacine gledate da OTMETE nesto sto ste prodali prosle sezone😕🤔