Petrušev progovorio o neostvarenom transferu u Zvezdu i otkrio novu informaciju!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.10.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Činilo se da je na tu priču ranije stavljena tačka.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je ovog leta dodatno ojačala svoj šampionski tim, ali jedna želja je crveno-belima ostala neostvarena - da u svoje redove vrate i Filipa Petruševa.

Dugo se tokom leta najavljivao povratak Petruševa, pominjala se jednogodišnja pozajmica iz Olimpijakosa, ali stvare koje su se dešavale u klubu iz Pireja nikako nisu išle u prilog realizaciji tog transfera.

Najpre je povredu doživeo Mustafa Fal, a onda i naš Nikola Milutinov, pa je igrački kadar Olimpijakosa na početku nove sezone bio deficitaran na centarskim pozicijama. Zato je trener Jorgos Barcokas, hteo-ne hteo, morao znatno više da se osloni na kvalitete Filipa Petruševa, a srpski reprezentativac za sada dobro koristi svoju minutažu.

Zvezdini navijači su se na početku sezone uglavnom pomirili sa tim da se Petrušev ovog leta neće vratiti, ali sam košarkaš je u razgovoru za grčki portal ''Nova''otkrio da je neizvesnost oko prelaska u Zvezdu trajala sve do pre nekoliko dana!

''Leto je bilo sjajno, osvojio sam bronzanu medalju na Igrama, ali narednih mesec, sve do pre nekoliko dana, nisam znao kakva će biti moja situacija, da li ću otići u Crvenu zvezdu, gde bih mogao više da igram i nastavim nakon Olimpijskih igara, gde sam imao 20-30 minuta po utakmici. Kao mlad igrač, za mene je najvažnije da igram kako bih postao bolji. Imao sam jednu sezonu u Efesu gde nisam igrao, što me je koštalo da se vratim na nivo na kom treba da budem'', izjavio je Petrušev. 

Za sada mu je lepo u Olimpijakosu.

''To je suština - volim Olimpijakos, navijače, grad, sve. Trebalo je da odem, ali sada sam se tu. Nažalost, bilo je mnogo povreda, pa se transfer nije desilo. Razumem to, profesionalac sam i moram da stojim iza svojih reči'', istakao je Petrušev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke