Pi Džej Doužer oduševljen Obradovićem!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.10.2023.
23:55
Izvor: Sportske.net

Još uvek se navikava, ali utisci su mu za sada pozitivni.

2023 Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©
2023 Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaše Partizana u četvrtak od 20 časova očekuje duel drugog kola Evrolige protiv Asvela u Lionu, gde žele da značajno poprave loš utisak koji su ostavili na premijeri protiv Makabija u Tel Avivu.

Navijači očekuju da i pojačanja koja su stigla ovog leta počnu da daju veliki poenterski doprinos, a utisak je da je Pi Džej Doužer najbliži tome.

U razgovoru za ''Sportklub'' pred duel sa Asvelom, američki košarkaš uverava da je predstojeća utakmica odlično pripremljena i da će se to videti na terenu.

''Uzeli smo snimak sa naše poslednje evroligaške utakmice i mnogo smo ga analizirali. Želeli smo da vidimo gde su nam bile slabosti u prethodnom duelu i želeli smo to da ‘zategnemo’. Mislim da smo veoma dobro pripremilli utakmicu koja sledi. Spremni smo i radujemo se“, izjavio je Pi Džej Doužer.

S tim u vezi se odmah nameće i pitanje o dosadašnjoj saradnji sa trenerom Željkom Obradovićem i da li se navikao na način rada najtrofejnijeg evropskog trenera. Kako mu sve to izgleda?

''Sjajno! Uvek želite da igrate za trenera koji ima visoka očekivanja od vas i mnogo zahteva. Mislim da ponekad popustljivi treneri mogu da previde neke stvari i uzmu to zdravo za gotovo. Imamo tim koji ceni način rada koji neguje naš trener. On je legenda sa razlogom i drago mi je što imamo priliku da igramo za njega“, poručuje Doužer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke