"Pitbul" koji je "ujeo" Partizan, dolazi u Zvezdu?

Autor: Lazar Nikolić
subota 09.07.2022.
15:18
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" su danas "hiperaktivni".

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Gde su dvojica, tu je i treći. Čak trojica košarkaša iz turskog šampionata danas se povezuju sa šampionom AdmiralBet ABA lige Crvenom zvezdom.

Nakon što su se pojavile informacije da bi doskorašnji saigrači iz Fenerbahčea Pjer Henrii Marijal Šejok mogli da se presele na Mali Kalemegdan, "Sportal" javlja da bi sa njima put Beograda mogao da krene i Bursin košarkaš Džon Holand.

Holanda su navijači Partizana dobro upamtili u meču osmine finala Evrokupa kada je turski tim šokirao ekipu Željka Obradovića u prepunoj "Areni", tada je Amerikanac postigao 17 poena, uz onu trojku za produžetke u poslednjoj sekundi.

Džon Holand ima 33 godine, visok je 196 centimetara i igra na poziciji krila, mada mu nije strano da odigra na "dvojci". 

U karijeri je promenio čak 14 klubova, a posebno se istakao prošle sezone u dresu Burse koju je do finala Evrokupa doveo bivši Zvezdin trener Dušan Alimpijević.

Holand je "slavu" stekao vrialnim videom posle velike pobede u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije, kada je svoje saigrače i sebe nazvao pitbulovima.

U Zvezdi se nadaju da će Holand biti "krvoločan" i u "crveno-belom" dresu naredne sezone.

Situaciju u svim klubovima Evrolige pratite na našem specijalizovanom blogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke