Planovi Vase Micića, hoćemo li gledati još jednog Srbina u NBA ligi?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.03.2019.
20:03
Izvor: Sportske.net

Retki su plejmejkeri iz Evrope koji su uspeli u NBA ligi, da li bi to mogao da bude Vasilije Micić?

Epa/Georgia Panagopoulou
Epa/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Vasilije Micić igra sezonu karijere, jedan je od najboljih u Efes Pilsenu i možda je već sada vreme za još jedan korak unapred.

Povezivao se srpski plej sa Real Madridom, španski mediji su nekoliko puta ove sezone pisali o njemu kao novom pojačanju aktuelnog šampiona Evrope, a šta Vasa kaže o tome?

"Nikada ništa nisam čuo o tome da me Real Madrid želi. Trenutno sam mislima isključivo usmeren na kraj sezone sa Efesom i da sa klubom napravim što bolje rezultate. Želim da još napredujem, da budem bolji i igram na najvišem nivou i da se dokažem. Imamo još mnogo posla i hoću da zajedno uspemo", rekao je Vasa Micić, a prenosi "Blic".

Da li je naredni korak NBA liga?

"Kada bih rekao da mi nije san da odem u NBA – lagao bih. Mislima sam fokusiran samo na Efes. Ne želim da odem u tim samo da bih popunio mesto i da nemam priliku da pokažem kvalitete. Želim da igram još jednu godinu u Evropi, a onda ćemo da vidimo za dalje. Ako bude prilike, biću spreman, mada mi je i ovako u redu", ističe on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Friday, 29.03.2019
11:13

E sad da li ce uspijeti, to je manje vazno. Zasluzio je da uzme neke ozbiljnije pare, a to je u Evropi puno teze. Godina u NBA donosi kao 5 godina u Evropi, a pare ipak nisu mala stvar.

avatar
ludjak
Thursday, 28.03.2019
21:44

Daleko je more....