Plavšić: "Stvar je kućnog vaspitanja navijati za Zvezdu"

Autor: Mladen Heleta
nedelja 09.06.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Jake reči prvog pojačanja crveno-belih.

AdmiralBet ABA liga
AdmiralBet ABA liga

Povezane vesti

Samo tri dana po završetku sezone, Košarkaški klub Crvena zvezda juče je predstavio svoje prvo pojačanje za sledeću sezonu.

Centar Uroš Plavšić je novi član ekipe koja je aktuelni šampion AdmiralBet ABA lige, Srbije i Kupa Radivoja Koraća, a doskorašnji igrač Mege je nakon potpisivanja ugovora dao opširan intervju za klupski sajt.

"Velika je čast i privilegija što postajem član zvezdaške porodice, to mi je želja bila od malih nogu. Što se tiče mog odlaska u Ameriku, iznenada sam se odlučio, to mi nikad nije bio plan za nastavak košarkaške karijere. Ali, posle razgovora sa roditeljima i meni bitnim ljudima, bila je dobra odluka. Izgradila me kao čoveka i košarkaša", rekao je Plavšić na početku razgovora.

I pre zvaničnog dogovora sa Zvezdom, Plavšić je tokom finalne serije  AdmiralBet ABA lige protiv Partizana bio na tribinama Pionira i dobrio budući klub.

"Baš iz tog razloga, što igram za klub uz koji sam odrastao i za koji navijam ceo život, imaću dodatni motiv da sve prepreke srušimo zajedno. Biće veliko uživanje pred sjajnim navijačima, ne mogu da dočekam prvu utakmicu", rekao je centar, a potom je govorio i šta za njega znači navijanje za Zvezdu.

"Ivanjica jeste većinom zvezdaški kraj, ali to nije uticalo na moje navijačko opredeljenje. To je stvar kućnog vaspitanja, otac i majka su mi zvezdaši. Zahvalan sam im na tome, jer ne bih voleo da bi bilo ikako drugačije", rekao je Plavšić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žeks
Sunday, 09.06.2024
13:57

Dobro došao brate naš.Želim ti pre svega da budeš zdrav a ostalo će doći samo u to nesumnjam.

avatar
Obrad Bogosavljevic
Sunday, 09.06.2024
12:33

Neko te lagao da je Ivanjica zvezdaska većinom