Pljušte pohvale za Belog, a sada je stigla i od najboljeg!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 20.10.2021.
19:39
Izvor: Sportske.net

Stef Kari oduševljen.

 EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača NBA lige i lider Golden Stejt Voriorsa Stef Kari iznenađen je partijom srpskog košarkaša Nemanje Bjelice.

Popularni Beli je na zvaničnom debiju za Voriorse impresionirao sve, trenera Stiva Kera, pa i saigrače. Pohvale se nižu nakon sjajne predstave protiv Lejkersa protiv kojih je upisao 15 poena i 11 skokova. Takođe, tu su bile i četiri asistencije.

"Nisam znao da ume da dodaje tako dobro, a-ha-ha. Ima slobodu da igra na taj način, posebno kada je na poziciji broj pet. Predstavlja opasnost u šutu, zna da napravi dribling ako nema otvorenu situaciju. Beli dobro čita odbranu, pronalazi otvorene igrače, zna da odabere. Imaće prostora ako budemo radili ono što bi trebalo da radimo. Volim kada ima dosta prostora, bilo je to kul videti. Odlično je odigrao rolu u poslednjoj četvrtini i održao je momentum. Bilo je to sjajno za gledanje", naveo je Stef Kari.

Golden Stejt bi ove sezone trebalo da ima značajniju ulogu u prvenstvu, posebno nakon što se vrati Klej Tompson na zimu. Međutim, poseduju slabosti, pre svega na centarskoj poziciji i teško je verovati da mogu da se svrstaju u koš sa favoritima za prsten.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke